interior goals

 
Borde plugga men skapade en inrednings-tumblr istället, som en digital moodboars som, men tanke på att jag redan har 170 bilder, kommer vara rejält fylld den dag jag flyttar hemifrån. Ganska uppenbart att vitt och trä är en kombo jag kommer att satsa på. 
 
Annars då? Lider av den där motivations-avsaknaden som brukar smyga sig på så här års. Sommaren känns både nära och långt borta – nära i form av tid, lång borta i form av alla inlämningar och prov som väntar. Som vanligt försöker jag se fram emot de roliga händelser som väntar: Valborg nu på torsdag, min födelsedag veckan därpå och min 18-årsfest såklart! Jodå, man ska nog ta sig igenom denna vårtermin också.  
 

Weekend

FREDAG: Ledig från skolan, men åkte in till stan för en fika med Katta. Taggade till kvällens festligheter, mötte upp Aida och åkte hem till mig med henne. Vi åt, fixade oss och drog sedan till en riktigt rolig förfest hos Katta och sedan vidare till Blå Båten för årets Spexefterfest. Har inte festat på ett tag så det var riktigt kul, men lite kort kväll. - Bild från förfesten -
 
 
LÖRDAG: Vaknade med Aida sovandes bredvid, åt frulle och spenderade ett par timmar i solen. Störstädade köket och mitt rum och framåt eftermiddagen kom Liran och joinade oss. Vi visade vägen till festen Aida skulle till den kvällen, och sedan tog vi oss till Limhamn för att möta upp resten av gänget. Vi handlade mat och lagade en middag-special då jag är gluten och gick på paleo-diet, Elsa också på paleo, Julia är vegan och Liran + Filly är vegetarianer. En utmaning, men gott blev det! Munnarna gick i ett ända tills vi somnade alla fem bredvid varann i megasängen (min säng + bäddsoffan). 
 
 
SÖNDAG: Startade dagen med frukost i solen tillsammans med pinglorna, och stannade kvar i solen så gott som hela dagen ihop med Liran.
 
Helgen var en 10/10, och innehöll allt en bra helg ska; fest, bästisar, mys i massor, god mat och SOL. Dessutom inte en enda tanke på skolarbete, så himla skönt. 
 

So many things I forgot to say, now that I want to I don't know how to

Hektiska dagar som avlöser varann men jag trivs med fullspäckat schema morgon till kväll. Denna vecka har jag lanserat min kampanj för kandiderande till ledamot i nästa års styrelse på min skola. Stödlike på min fb-sida uppskattas! ;) Har även filmat en del till kampanjen och stannade kvar på skolan tills halv sex igår. Idag hade jag en betydligt kortare skoldag men spenderade eftermiddagen med fika och shopping för att sedan se årets spex. Hilariouuuus! Gick sedan hem med Maiken som flyttat från Lund till en lägenhet 1,5 km bort från mig, så himla najs! Det är nog det jag tycker är värst med gymnasiet – att alla ens vänner inte bor 10 min ifrån en längre. 
 
Imorgon är jag ledig (<3) men ska in till stan och fika med Katta vid två-tiden. På kvällen står det spexefterfest med tema Paradise Hotel, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Har ju aldrig sett ett PH-avsnitt i hela mitt liv... haha. Well, det löser sig säkert. Helgen ser ut att bli supermysig för övrigt, I am sooo excited. Hoppas ni också får en kanonhelg!