EIGHTEEN

Med drygt två månader tills 18-årsdagen så har jag självklart börjat fila på födelsedagsönskningar. Just nu går tankebanorna på en väska (de praktiska totesen från DAY Birger et Mikkelsen i collaget eller en Neverfull från LV...), det stilrena armbandet från Marc by Marc Jacobs och en ny telefon. En kudde eller två i mitt favoritmönster från Missoni hade inte suttit fel heller. Även att önska sig en resa är något jag överväger, men samtidigt har jag känt efter Val Thorens-resan att det är något särskilt med att betala en resa helt själv, och framför allt om man reser ensam/utan föräldrar så känns det bättre att faktiskt betala själv. 
___________________
 
Annars då? Idag har det stått STUDIEDAG skrivet i kalendern och jag passade på att fika med Aida. Mycket gossip att ta igen och händelser att diskutera. Min lilla kurator<3 Ikväll blir det jobb as usual, men tyvärr ingen träning då min fot är helt störd efter en vecka i pjäxor. I kombination med nya, hårda skridskor så går det bara inte. Det suger verkligen. Kanske drar till gymmet istället, jag har nämligen en gratis träningsmånad på Nordic Wellness att aktivera och det ligger lämpligt nog ett stenkast från ishallen. 
 
Ebba Remnehöjd
2015-02-25 · 21:11:11 » Blogg: http://ebbaremnehojd.blogg.se/

Fin blogg du har!
Hoppas du får en fortsatt bra vecka, kram! :)

Anonym
2015-02-28 · 00:56:06

Finns de någon liknande tote bag fast i helsvart? Behöver inte vara de märket :)

Svar: en av de är collaget är helsvart ju? ;) men du kanske menar utan mönster? för ja det finns det, kolla day birger mikkelsens hemsida :)
Katarina Dahlgren, aka Kada


Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter