Funderingar angående framtiden

Lite sådär sentimental som man kan vara ibland. Inser ju att detta är mitt sista sommarlov – om ett år har jag tagit studenten och har inga jag SKA göra när sommaren är slut??!? Såklart har jag vaga planer, som hela tiden formas om, men som har liknande riktning. Och den riktningen är över sundet till Kastrup och sedan vidare. Australien för att jobba och resa runt och såklart lära sig surfa (vadå cliché?) eller au pair i USA låter väldigt lockande. 
 
Jag har helt klart mentaliteten att vidareutbildning är ingen brådska. Framförallt att man inte ska välja en utbildning "bara för att", jag anser att det är bättre vänta ett par år om man måste det och sedan veta vad man vill läsa istället för hoppa på något direkt efter studenten för att två år senare inse att det inte passar. 
 
Tillbaks till au pair... Jag har jobbat mycket med barn då jag varit tränare på konståkningen sen jag var... 13? Något sånt. Och i kombination med mitt absoluta favoritland så känns det som en winning combo. Det är även ett bra sätt att verkligen utnyttja sitt körkort, samt en motivation att ta det hehehe. För att inte tala om engelskan som kommer vara on fleek efter ett år där borta... Jag blir mer och mer övertygad ju mer jag tänker på det. USA är verkligen min dröm.
 
Vi får väl helt enkelt se om ett år, kanske har jag ändrat riktning helt – eller så uppdaterar jag från andra sidan Atlanten...
 
Bilder från USA 2013
 
Ebba Olsson
2015-07-19 · 15:55:39 » Blogg: http://ebbs.blo.gg

Jättefina bilder!!


Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter