Fake midsummer

Om man missar riktiga midsommar på grund av jobb får man hålla i en fake-midsommar istället, så det gjorde jag och Elg igår. Kransar, kubb och grillat – check. Det blev en väldigt lyckad och mysig eftermiddag/kväll/natt och jag hade inte kunnat tänka mig en bättre "midsommar". Xoxo ♡
 

MONDAY x TUESDAY

Sommarlovets första vardagar (även om de är likvärdiga helg) har varit väldigt trevliga. Igår vaknade jag upp med Aida i bäddsoffan bredvid, och styrde stegen mot busshållplatsen där vi träffade upp Becci. In mot stan för att byta en grön stadsbuss mot en gul lantisbuss med riktning mot Löddeköpinge, där Anna bor. Vi åkte till Center Syd (inte lika bonnigt som det låter) och hade en väldigt mysig dag och kväll fylld med god mat, shopping och film. Dagen därpå fortsatte vi förmiddagen i Lödde innan vi åkte tillbaka till Malmö och åt olika håll. För min del blev det möte med Styrelsen vilket avrundades med en mojito (my new love), och strosade sedan runt i stan med Edvin och Måns innan vi bänkade oss på TGI Friday's i ett par timmar. 
 

Dress season

Klänningar från sheinside.com och H&M 
 
Helt hooked på klänningar är jag för tillfället. Tycker det är det ultimata sommarplagget då det funkar optimalt till både stranden, stan och festen. En stickad tröja över är inte bara snyggt utan även funktionellt när sommarkvällarna blir till nätter. När lönen trillat in på kontot ska jag nog beställa ett par.