Sommaren tvåtusenfemton

Nu har även jag gått på sommarlov, och vad passar bättre än en liten lista? Hittad på denna fina blogg (worth a visit!).
 
___________________________________
 
Mina planer för sommaren
För första gången så ska jag sommarjobba, och därför ser jag det som extra viktigt att ta till vara på de dagar jag inte jobbar (och de kvällar som jag inte har jobb dagen efter, hehehe). Jag ska även åka till Västkusten ett par dagar med mamma och lillasyster, och tio dagar till Italien med pappa och båda syrrorna. 
 
 
Bästa sommarstället
Jag älskar sommar-Malmö, särskilt mot sensommaren. Bästa platsen i Malmö på sommaren skulle jag säga är soldäcket i Västra Hamnen! Men har mååånga favoritställen, och främst till de platser jag har spenderat somrarna som liten, det vill säga Falsterbo där vi har stuga och Italien där jag spenderat nästan varje sommar. 
 
Här badar jag helst
Uppväxt vid havet så är jag ju utan tvekan en havsperson (läs: badar absolut inte i grumliga sjöar). Falsterbo har jag som sagt en kärlek till, men får erkänna att Ystads sandstrand är väldigt fin den också. Sen är just Västkusten otroligt härligt på sitt sätt, med sina klippor. 
 
 
Hur länge ska du vara ledig?
Jag jobbar främst helger så är ledig i veckorna (oftast). "Semester" tar jag tio dagar i slutet av juli då det bär av mot Italien.
 
Vad ser du mest fram emot?
Att åka tillbaka till lägenheten i Italien, där jag inte varit på ett par år, ska bli superkul! Jag ser annars överlag fram emot att vara ARTON och sommarledig, det är en svårslagen kombination. 
 
 
Vad kommer du köpa inför sommaren?
Måste ha en ny bikini och är även väldigt sugen på några fina sommarklänningar. Måste också köpa nytt minneskort till kamerorna så jag kan fota MASSVIS! 

Det här lyssnar jag på i sommar
Den jag kan tagga till till, eller sjunga högt till. En härlig mix av radiohits, svenskt, akustiskt och riktiga sommarklassiker (Sweet Home Alabama och Summer of '69 typ). Min sommarlista är ett work in progness, men feel free att följa. 

Favoritsommardoft
Doften efter regn, lukten som huden solvarm hud som exponerats för saltvatten har och så solkräm. 
 
 
Vad oroar du dig för?
Att jag kommer missa saker för att jag jobbar (redan tre fester som jag vet att jag kommer att få avstå). 

Hur kommer du minnas din sommar i höst?
Som en riktigt, jäkla bra sommar!!! 

Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter