Perfect party wear

Alla länkar här
 
Såhär vill jag se ut på säsongens alla fester. Rött, svart och guld, och oväntade material och detaljer. Simple, yet spectacular. Imorgon blir det fest för min del, har dock helt tomt i garderoben (känns det som) ((som vanligt)). 
 
Annars då? Har spenderat hela min fredag i soffan och internetshoppat framför Gossip Girl. Lagade även carbonara till middag, tyvärr blev det rätt misslyckat (fast inget som inte går att rädda med ett kilo parmesan). Ligger även inne med sjukaste träningsvärken efter bodypump-passet i onsdags. Holy moly. Hoppas ni får en bra helg! xx 

Livet lately

Förlåt ännu en gång för min uppdatering! Här är en liten re-cap i mobilbilder sen jag skrev här senast. 
 
 
1. En selfie innan jag drog vidare till Blysas 18-års. Lärdomar från den kvällen är att det är svinkallt att vistas utomhus i nylonstrumpor när det är minusgrader. Dagen efter kom iallfall första snön. // 2. Lördagen + söndagen spenderades med min löjligt fotogeniska pojkvän, och träffade hans släkt ordentligt för första gången. Lite nervöst men det gick bra. // 3. Snön fortsatta ligga och vad är mer rätt än att dricka varm choklad då? Jag och Aida drog till Malmös i särklass finaste kafé, Hollandia (rekomenderas varmt). 
 
 
4. Med denna vy framför mig har jag spenderat de senaste två kvällarna. Imorgon är det terminsprov i Matte 3b. För första gången på gymnasiet nöjer jag mig med något lägre än A, faktiskt skönt att ha siktet på ett E för en gångs skull. Och får jag över det så blir det bara en positiv överraskning! // 5. Idag har jag sprungit massa ärenden på stan och lunchade på Le Croissant. Ett av mina favoritfik i Malmö faktiskt! Inspirerat av Paris, och de har till och med ett galler uppsatt i kaféet där man kan låsa fast ett "kärlekslås", precis som på broarna i Paris. En del av mig tycker det är lame af, men en del av mig vill dra dit pojkvännen på 5-månadersdagen... // 6. Ett av ärendena idag var att köpa nytt till badrummet, och här ser ni en sneakpeek på resultatet! Har bytt allt rosa mot svart och vitt, men det ska in lite guldiga accenter innan det är fullständigt. 
 
Nu ska jag varva ner med en dusch och lite Gossip Girl, men lär bli svårt för är sjukt speedad? Vet inte varför alls?! Men inför alla tidigare terminsprov i matte har jag sovit typ 2h/natt pga stress (hälsosamt:))))), borde dock inte vara så nu då jag bara ska få godkänt och inte A liksom. Det är inte den pressen jag är van vid. Well, well, hoppas på det bästa! 
 
 

WKND WISHES

En visualisering av vad denna helg förhoppningsvis innebär – sparkas igång med en 18-årsfest, för att resten av helgen bara vara mys, mys, mys. Stickade tröjor, te och såklart helgfrukosten no. 1 – pannkakor. Och så ska jag försöka få upp min tavelvägg också (och skriva två inlämningar och plugga till terminsprov i matte men det förnekar jag lite halvt)