BW from Berlin

Aww, en liten tb från Berlin där klassen var i mars. Ser så mycket fram emot Budapest dit vi åker nästa vecka! Berlin var trots allt inte en helt bra resa av personliga anledningar, så tror Budapest kommer bli roligare.
 
Det senaste dygnet har för övrigt varit toppen. Spenderade eftermiddagen igår med att fika på Malmö Live Deli med M och åkte sedan hem till honom och myste. Lyckades sova två timmar mellan fem och sju så vi var rätt pigga på kvällen (inte så pigga imorse dock...). Sedan åkte jag till Lund och besökte universitetet. Först lyssnade vi på info om kriminologprogrammet som helt klart verkar intressant, men inte något som jag tror passar mig fullt ut. Nästa program vi fick info om var statsvetarprogrammet + fred och konfliktslösningsprogrammet. Det kändes inte heller mitt i prick. Ser det dock inte det som bortslösad tid, utan bara som "jaha, då vet jag det". Efter de genomgångarna så gick vi och lunchade på Rose Garden med gänget, och sedan fika på Inkognito (så mysigt ställe!). På vägen hem plockade jag upp ett paket från Nelly, bästa som finns! Ska visa vad som låg i vid tillfälle. Nu ska jag ta på mig mjukis och börja med middagen. Kram! 
 

Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter