New York Café

Här har det varit tomt ett tag, beklagar för det. Var i Budapest förra veckan och i helgen har jag bara vilat upp mig då jag totalt sov 13 timmar de 4 nätter vi var i Budapest... 
 
Hostelet vi bodde på hade tyvärr ingen glutenfri frukost så två av morgnarna drog jag till ett superlyxigt kafé fem minuter bort – New York Café. Det såg verkligen ut som att vara hämtat från något ställe där Blair Waldorf hade kunnat äta brunch... Se själva!
 
 
Helt fantastiska takmålningar och mycket trevlig personal, vilket var rätt ovanligt i Budapest. Ungrare är överlag rätt otrevliga och är inte värst service-minded. Allt i mat- och dryckesväg var dock så OTROLIGT billigt, vilket nog är det jag reagerade mest på. Som på stället ovan, det kostade ungefär lika mycket som det gör på Espresso House här hemma. Middagar på bra ställen (tänk Vapiano) kostade under 100kr, och luncher hittade man utan problem för under 50kr. Alkoholen var också så sjukt billig, vi snackar öl för 7kr, shots för 10kr och drinkar för 30-40kr. Har druckit rätt många mojitos där borta, man får ju passa på liksom! ;) 
 
Ska slänga ihop något inlägg med mobilbilder och håller även på med en video. Om ni har några frågor om Budapest så shoot! xx 
 

Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter