Forever

Min första tatuering (och enligt mina föräldrar, förhoppningsvis den enda). Det är något jag funderat på under flera år, och som jag hintade för ett par dagar sedan så bokade jag och Becci tid i fredags – och igår var det dags. 
 
Den föreställer en kompass men istället för syd, norr, väst, öst osv så står första bokstaven i mina föräldrars, systrars, mor- och farföräldrars namn. Meningarna bakom detta imorgon. Dels symboliserar den att vart jag än befinner mig i världen så finns alltid min familj där, dels så är det lite en påminnelse om att om jag står inför ett beslut så ska jag lita på mig själv, då dit "min pil" pekar kommer vara baserat på de värderingar och den kunskap jag fått via dessa 8 personer.
 
 
Många brukar vara nyfikna på hur det känns och jag visste verkligen inte vad jag skulle vänta mig. Många säger ju att det gör såjävlaont medan andra inte alls tycker det är farligt. Jag tyckte inte själva cirklarna, strecken och bokstäverna gjorde ont alls, ungefär som man föreställer sig att en nål som rispas mot huden känns. Däremot skuggningen sved en del. 
 
Jag tatuerade mig på Zoi här i Malmö. Nu har jag ju ingen tidigare erfarenhet av tatuerare eller tatueringsstudior men jag skulle varmt rekommendera Zoi. Supersnäll och trevlig personal och uppenbarligen duktig tatuerare ;) 
 
Tog en timme att göra, och den kommer vara kvar för alltid. Hur sjukt är inte det egentligen? 
miche - 17 åring med CP-skada och hydrocephalus
2015-10-17 · 14:39:32 » Blogg: http://miche.webblogg.se

Gjorde min första ( den enda jag har i nu läget ) på Santeria Tattoo i Malmö. En Stay Strong tatuering på underarmen :)

Josäfin Andersson
2015-10-17 · 14:42:18 » Blogg: http://jossanamigo.blogg.se/

Sjuuukt snygg!

Thea
2015-10-17 · 14:42:22 » Blogg: http://theasspace.blogg.se

Åh vad fint!!

Louie
2015-10-17 · 14:49:55 » Blogg: http://louielei.blogg.se

Snygg! :)

Anna
2015-10-19 · 16:19:04

Superfin! Planerar du fortfarande att gå på college i USA? Skulle du inte kunna skriva lite om det? :)

Svar: Tack! Nej, det gör jag inte tyvärr :/
Katarina Dahlgren, aka Kada


Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter