Staying cozy

Ååååh, äntligen mina! Har nog sagt i 3 år att "denna höst ska jag skaffa uggs", men det har alltid runnit ut i sanden. Idag blev dock dessa mina och jag välkomnar nu kallare temperaturer med öppna armar. 
 
Det finns många delade meningar angående uggs. Jag, quite obviously, älskar uggs. Kanske inte världens snyggaste sko, men utan tvekan det skönaste och varmaste du kan stoppa din fot i. Personligen anser jag även att låga uggs är det snyggaste du kan ha till utsvängda byxor och jeans. Vad är dina åsikter på uggs? 
 
 

VSCO CAM

// kadas.vsco.co //  
 
Min favoritapp när det kommer till mobilredigering heter VSCO. Kostar typ 7kr i AppStore, och enligt mig är det riktigt värt. Dessutom kan man publicera sina redigerade bilder (om man vill) på en sida. Perfekt om man vill ha ett digitalt fotoalbum! Min sida, eller "grid" som det kallas, hittar du här. En go blandning av vinter och sommar, vänner, mat, nätter och min pojk ♥
 
Har du en VSCO grid? Dela länken i kommentarerna! 

REVLON PROFESSIONAL NUTRI COLOR CREME

När jag var hos frisören senast så klagade jag lite på att mitt hår är rätt gult i längderna och fick testet att prova denna färgbomb från Revlon. Jag har den i "white platinum" (1002) och rekomenderar den varmt till andra! Den ljusar upp håret och fördelar man den lite ojämnt får man ljusa slingor (vilket jag tycker är skitsnyggt). Bilderna ger inte min riktiga hårfärg rättvisa dock... Men hur som, verkligen ett tips!