REVLON PROFESSIONAL NUTRI COLOR CREME

När jag var hos frisören senast så klagade jag lite på att mitt hår är rätt gult i längderna och fick testet att prova denna färgbomb från Revlon. Jag har den i "white platinum" (1002) och rekomenderar den varmt till andra! Den ljusar upp håret och fördelar man den lite ojämnt får man ljusa slingor (vilket jag tycker är skitsnyggt). Bilderna ger inte min riktiga hårfärg rättvisa dock... Men hur som, verkligen ett tips! 
 
 
Li
2015-09-30 · 10:39:02

Står att den är för färgat hår, färgar du ditt eller funkar det ändå? =)

Svar: Ja, jag tänkte också på det, men enligt min frisör går det bra att använda ändå. Jag färgar inte mitt hår :)
Katarina Dahlgren, aka Kada

Li
2015-10-05 · 20:10:24

Hade för mig att du inte färgade håret, men ska också testa denna färgbomb. Är så sjukt missnöjd med min hårfärg här uppe i Sandviken. Var nere i Skåne tre veckor i somras och mitt hår blev blont igen, 1,5 vecka efter att vi kommit hem, tillbaka till en skittråkig blond färg som får mig att dö lite inombords. Skyller på vattnet och gör mitt bästa med att hitta lösningar för mitt hår. Så tack för tipset, hoppas det funkar bara ... =)

Svar: Ja men då tror jag verkligen en sån här färgbomb kan funka! Just den färg jag har är ju rätt kall, just för jag vill få bort mina gula toner, men det finns ju de med den varm blond färg också. Hoppas det funkar!
Katarina Dahlgren, aka Kada


Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter