Staying cozy

Ååååh, äntligen mina! Har nog sagt i 3 år att "denna höst ska jag skaffa uggs", men det har alltid runnit ut i sanden. Idag blev dock dessa mina och jag välkomnar nu kallare temperaturer med öppna armar. 
 
Det finns många delade meningar angående uggs. Jag, quite obviously, älskar uggs. Kanske inte världens snyggaste sko, men utan tvekan det skönaste och varmaste du kan stoppa din fot i. Personligen anser jag även att låga uggs är det snyggaste du kan ha till utsvängda byxor och jeans. Vad är dina åsikter på uggs? 
 
 
Rebecca Persson
2015-09-27 · 20:50:34 » Blogg: http://rebeccasdestination.blogg.se/

Älskar uggs, har aldrig haft äkta och det kanske är en anledning till att mina inte har hållt sig så bra, har oftast bara kunnat använda mina i en säsong. Håller med dig om att de är supersköna och varma, dina är dessutom snygga! finns många anledningar till att älska dom!

Felicia - Konstverk och mammaliv.
2015-09-27 · 20:52:45 » Blogg: http://feliciasbebis.blogg.se

Åh, jag vet inte vad jag tycker om uggs! Det är väl typ, fulsnygga i mina ögon? Jag har alltid tyckt att de är bland det fulaste jag vet, haha sorry, men nu börjar jag nog ta och ändra mig... Men frågar mig alltid, blir de aldrig blöta? Om man går mycket i typ snö? Håller de måttet typ så att säga? :D

Svar: Ja, jag köper helt att de är fulsnygga! De är inte optimala i regn eller djup snö, då kan de läcka in. Däremot är de helt perfekta när det är kallt ute men torrt, eller när man inte går så långt men fortfarande inte är sugen på att frysa den lilla stunden man ändå är ute... Jag tycker iaf de är helt perfekta på hösten!
Katarina Dahlgren, aka Kada

SWEDISH MELANIN
2015-09-27 · 20:58:04 » Blogg: http://swedishmelanin.blogg.se

Dem ser super mysiga ut men jag vet inte om jag hade vågat investera i ett par. :) x

Viktoria Uhlin
2015-09-27 · 20:58:54 » Blogg: http://vikkipedia.se/

Haha är det bara jag i hela världen som tycker att dom är snygga? Hittade ett par fejk-uggs på en loppis som var svarta med nitar, sjukt snygga tycker jag! :D


Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter