Helglista

Vad har du gjort i helgen? Efter skolan i fredags stack jag och delar av gänget till AB Småland för att fika (mysigt och prisvärt, tips tips!). Kvällen gick ut på att se en massa OC och äta popcorn i min ensamhet. På lördagen vaknade jag kl ÅTTA (!!!!??) och var helt sjukt produktiv – skrev en uppsats i engelska på närmare 1000 ord, städade badrummet och packade inför mammaveckan. 13:27 tog jag bussen till Måns och spenderade eftermiddagen, kvällen, natten och nästan hela söndagen där. Vi har mest ätit och sett på Fresh Meat på Netflix. Avslutade med en middag med hans familj här i Malmö, och sen tog jag bussen hem och nu ligger jag i matkoma.
 
Och vad borde du ha gjort? Pluggat mer, alltså fyFAN, ska ju lämna in gymnasiearbetet på söndag och utöver det en uppsats i historia. Borde kanske börjat packa till Mexiko också... 
 
Helgens höjdpunkt? Att bara få spendera tid med han som jag tycker om mest<3 Cheesy men sant. Vet inte om jag ska kalla detta höjdpunkt, men jäkligt skönt var det, nämligen att vi gick ner och tog lite nattamat vid kl 1 för att sedan se ett sista avsnitt, men jag somnade efter fem minuter. Skönaste jag vet är att somna i hans famn framför Netflix. 
 
Helgens sämsta? Detta bör kallas sämsta inom citationstecken. Fick avboka ett träningpass, som tydligen var jättejobbigt. "Synd" att man missade. 
 
Vad ska du göra i veckan? Det blir en hektiskt en. Måste som sagt skriva klart gymnasiearbeteshelvetet och historian, och så väntar mentorsfrukost 7:15 på onsdag. Jag ska även gå till frisören, träffa Aida, gymma imorgon, body balance på tisdag och pilates på söndag. Och så vill jag maxa tid med Måns innan vi skiljs åt för 10 dagar. 
 
 
 
 

Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter