Himmelsblå

Ett par dagar sedan jag skrev här, har sen senast bland annat införskaffat denna topp. Kommer göra succé på sommarfester känner jag. Från Bubblerooms affär på Hansa. 

Annars då? Liksom alla andra i skolan så är det mycket inlämningar, prov och presentationer som ska göras nu och det är rätt stressigt. De lediga kvällarna blir iallafall guld värda, likaså fikorna som fungerar som ett avbrott i stressen. Igår blev det både och, fikade först med Aida och min syster som är hemma ett par dagar från Skottland, och på kvällen så bestämde jag och lite kompisar att vi skulle ses, lite spontant sådär. Jättetrevligt! 
 
Har även kapat 12 cm av mitt hår, men gud vad fräscht det känns nu! Brukar ju bli så om man inte klipper sig på 15 månader, he he he. Känns iallafall helt rätt i tiden, att fräscha upp det såhär inför våren som väntar. Äääälskar att vädret äntligen börjar bli skönt! Har solat ute i bikini en gång redan och cyklat till skolan utan jacka. Det är vårkänslor! Idag fick jag även ett samtal från ett av ställena jag sökt sommarjobb och ska dit och provjobba om ett par helger. Så himla kul! Man kan verkligen säga att livet är på topp just nu (bortsett från skolarbetet). Ha en bra helg babes! xx 
 
Paula
2015-04-18 · 21:12:02

Vart är byxorna ifrån?

Svar: Köpta på H&M förra våren!
Katarina Dahlgren, aka Kada


Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter