So many things I forgot to say, now that I want to I don't know how to

Hektiska dagar som avlöser varann men jag trivs med fullspäckat schema morgon till kväll. Denna vecka har jag lanserat min kampanj för kandiderande till ledamot i nästa års styrelse på min skola. Stödlike på min fb-sida uppskattas! ;) Har även filmat en del till kampanjen och stannade kvar på skolan tills halv sex igår. Idag hade jag en betydligt kortare skoldag men spenderade eftermiddagen med fika och shopping för att sedan se årets spex. Hilariouuuus! Gick sedan hem med Maiken som flyttat från Lund till en lägenhet 1,5 km bort från mig, så himla najs! Det är nog det jag tycker är värst med gymnasiet – att alla ens vänner inte bor 10 min ifrån en längre. 
 
Imorgon är jag ledig (<3) men ska in till stan och fika med Katta vid två-tiden. På kvällen står det spexefterfest med tema Paradise Hotel, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Har ju aldrig sett ett PH-avsnitt i hela mitt liv... haha. Well, det löser sig säkert. Helgen ser ut att bli supermysig för övrigt, I am sooo excited. Hoppas ni också får en kanonhelg! 
 
 
 
 
 

Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter