Weekend

FREDAG: Ledig från skolan, men åkte in till stan för en fika med Katta. Taggade till kvällens festligheter, mötte upp Aida och åkte hem till mig med henne. Vi åt, fixade oss och drog sedan till en riktigt rolig förfest hos Katta och sedan vidare till Blå Båten för årets Spexefterfest. Har inte festat på ett tag så det var riktigt kul, men lite kort kväll. - Bild från förfesten -
 
 
LÖRDAG: Vaknade med Aida sovandes bredvid, åt frulle och spenderade ett par timmar i solen. Störstädade köket och mitt rum och framåt eftermiddagen kom Liran och joinade oss. Vi visade vägen till festen Aida skulle till den kvällen, och sedan tog vi oss till Limhamn för att möta upp resten av gänget. Vi handlade mat och lagade en middag-special då jag är gluten och gick på paleo-diet, Elsa också på paleo, Julia är vegan och Liran + Filly är vegetarianer. En utmaning, men gott blev det! Munnarna gick i ett ända tills vi somnade alla fem bredvid varann i megasängen (min säng + bäddsoffan). 
 
 
SÖNDAG: Startade dagen med frukost i solen tillsammans med pinglorna, och stannade kvar i solen så gott som hela dagen ihop med Liran.
 
Helgen var en 10/10, och innehöll allt en bra helg ska; fest, bästisar, mys i massor, god mat och SOL. Dessutom inte en enda tanke på skolarbete, så himla skönt. 
 

Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter