En sån där lista

Låt som när du är ledsen sörjer till? Beror helt på vilken sorts ledsenhet jag känner, så länkar min dramatiska böla-Spotifylista :P 

Beroende av: Kaffe och fulinsta, lol. 

Vad tror folk om dig? När folk berättar sitt första intryck av mig är det antingen "social, öppen och självsäker" eller "jag trodde du var en bitch"... Hehe.

Stämmer det? Jag skulle inte påstå att jag är bitchig i den mening att jag är dryg mot andra, men jag är rätt envis med bestämda åsikter och låter mig inte "köras över", vilket kan tolkas som bitchighet antar jag. 

Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår, klädstil och min humor... Och rumpa hahah:P

Brukar du skratta för dig själv? Brukar skratta åt snaps och sms (inklusive mina egna). 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Det var en bild på matteläxa...

Nästa mål i ditt liv: Inte ge upp på skolan typ *looking for motivation* 

Hur svarar du i mobilen? Om jag vet vem det är så "Hej, det är Katarina!" med väldigt ljus röst, om jag inte känner till numret så säger jag "Hallå?". Unikt va? 

Vem ringde dig senast? Fadern.

Antal timmar sömn inatt: 7 h och 20 min (har ett sånt Fitbitarmband som även trackar sömn). 

Brukar du komma i tid? Till formella grejer kommer jag alltid tidigt, eller om jag är sen är det på grund av Skånetrafiken. Till mindre formella grejer, typ träffa en kompis hemma hos den eller på promenad eller så, då är jag alltid sen.... Hehe. 

När mår du bra? Obvi svar, men i gott sällskap! Har nog aldrig mått så bra som i Valle. Mår även väldigt gytt när jag är i ishallen.  

Hur känner du dig nu? Bra, men trött. 

Vanligaste färg på dina kläder: Svart in public, rosa at home. 

Var du aktiv i skolan? Om jag är intresserad av ämnet/lektionen så är jag aktiv, ja. 

Favoritdryck på morgonen: Finns det något annat svar än kaffe på denna fråga...?

När brukar du oftast gå och lägga dig? 23-00 om jag är fri från plugg.

Är du blyg? Inte alls. 

Sysslar du med någon idrott? Konståkning bruh. 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Om man definierar kärlek som att älska någon så tror jag verkligen inte på det, men jag tror att man kan bli väldigt attraherad, och inte bara utseendemässigt då, av en person från första ögonkastet.

Är du bortskämd? Ja, jag har underbara vänner, en bra familj, lyckligt lottad, med alla nödvändiga prylar och lite till. Dock är jag inte bortskämd i den form att mina päron köper allt jag pekar på, och är mina pengar slut för månaden är det inte så att min mamma sträcker till mig en 100-lapp bara sådär liksom. 

Blogglistan kommer härifrån


Ditt namn:                                                  E-mail (visas bara för mig):                                        Blogg/hemsida:


Kom ihåg uppgifter